Recent Changes - Search:

Resources for the Albanian Church

edit Albanian Links

Foreigners in Albania

Test Forum

edit SideBar

Alb /

Mbretėria e Perėndisė

=>« 01515 · Edit Form · 01517 » The Kingdom of God

Ky libėr duhet lexuar nga tė gjithė teologėt dhe pastorėt. Ai merret me teologji Biblike dhe pėrfshin zbatime praktike. Situatat e lashta bėhen mė tė kuptueshme pėr lexuesin e zakonshėm. Ai paraqet njė nga arsyet mė themelore tė shpėrfilljes sė Biblės: njė thirrje tė lartė pėr Kishėn qė tė jetė Kisha.

Nga BraitXhon?, 282 faqe, botuar ne shqip nga JackDabney?
? This book should be read by all theologians and pastors. It deals with Bible theology and includes practical applications. Ancient situations become more understandable for the ordinary reader. It presents one of the fundamental reasons for neglecting the Bible: a high calling to the Church to be the Church.

By BrightJohn?, 282 pages, published in Albanian by JackDabney?
Ne shitje: gjendet ne shitje Availability: In print
Cmimi: Leke Retail Price: Leke
Cmim shumice: Wholesale Price:
Ku shitet: Where Sold:
Botuesi: JackDabney? Publisher: JackDabney?
Kontakt Botuesi: AnriPashaj Publisher Contact: AnriPashaj
Perkthyes: Translator:
Redaktor: Editor(s):
Kategoria: Doktrinė e Krishterė Category:
Seria: Series:
Tirazhi: Number of Copies:
Shtepia Botuese: Printer:
ISBN: ISBN:
Kapaku: Cover:
Formati: 210 x 140 mm Format: 210 x 140 mm

(wikish set -s lastpage = `pagelist sep=\n name=Alb.01516-[0-9][0-9] | tail -n 1`; if test -z ${lastpage}; then; set -s newpage = Alb.01516-01; else; set newnum = ${lastpage#*-} + 1; set -s newstr = 00${newnum}; set -s newpage = Alb.01516-${newstr,-2}; fi; echo Create Sub-Page)

Edit - History - Print - Recent Changes - Search
Page last modified on April 04, 2008, at 10:21 AM