Recent Changes - Search:

Resources for the Albanian Church

edit Albanian Links

Foreigners in Albania

Test Forum

edit SideBar

Alb /

Vanja - Njė Histori e Vėrtetė

=>« 01507 · Edit Form · 01509 » Vanya - A True Story

Kjo ėshtė historia e vėrtetė e Ivan (Vanja) Moisejev, njė ushtar nė Ushtrinė e Kuqe Sovjetike i cili u pėrndoq nė mėnyrė tė pamėshirshme dhe u burgos pėr shkak tė besimit tė tij nė Jezu Krishtin. Vanja i ngritur mbi hijet e errėta tė ateizmit sovjetik nuk ngurroi ta ndante ungjillin me kėdo. Martirizimi i tij ka frymėzuar miliona pėr tė jetuar pėr Krishtin.

Nga MirnaGrant?, 193 faqe, botuar ne shqip nga Shigjeta?
? This is the true story of Ivan (Vanya) Moiseyev, a soldier in the Soviet Red Army who was ruthlessly persecuted and incarcerated for his faith in Jesus Christ. Vanya was raised out of the dark shadows of Soviet atheism and fearlessly shared the Gospel with everyone. His martyrdom has inspired millions to live their lives for Christ.

By MyrnaGrant?, 193 pages, published in Albanian by Shigjeta?
Ne shitje: gjendet ne shitje Availability: In print
Cmimi: 550 Leke Retail Price: 550 Leke
Cmim shumice: Wholesale Price:
Ku shitet: Where Sold:
Botuesi: Shigjeta? Publisher: Shigjeta?
Kontakt Botuesi: Publisher Contact:
Perkthyes: Shtepia Botuese "Shigjeta" Translator: Shtepia Botuese "Shigjeta"
Redaktor: Editor(s):
Kategoria: Biografi Category: Biography
Seria: Series:
Tirazhi: Number of Copies:
Shtepia Botuese: Printer:
ISBN: ISBN:
Kapaku: Cover:
Formati: 130 x 200 mm Format: 130 x 200 mm

(wikish set -s lastpage = `pagelist sep=\n name=Alb.01508-[0-9][0-9] | tail -n 1`; if test -z ${lastpage}; then; set -s newpage = Alb.01508-01; else; set newnum = ${lastpage#*-} + 1; set -s newstr = 00${newnum}; set -s newpage = Alb.01508-${newstr,-2}; fi; echo Create Sub-Page)

Edit - History - Print - Recent Changes - Search
Page last modified on March 31, 2008, at 09:49 AM