Recent Changes - Search:

Resources for the Albanian Church

edit Albanian Links

Foreigners in Albania

Test Forum

edit SideBar

Alb /

Mprehja e Fokusit tė Bashkėsisė

=>« 01196 · Edit Form · 01198 » Sharpening the Focus of the Church

Bashkėsia e parė e vėshtruar pėrmes parimeve tė Shkrimit, historisė dhe nevojave bashkėkohore ka shumė pėr t’u thėnė bashkėsive tė krishtera sot. Paraqitja biblike e Dr. Gec pėrcakton qartė qėllimin e tyre, pėrshkruan funksionin dhe funksionarėt nė bashkėsi dhe bėn pėrvijimin midis themelores dhe rastėsores, funksionales dhe strukturores, pėrmbajtjes dhe formės, organizimit dinamik biblik dhe organizatės sė lidhur me kulturėn.

Nga , 320 faqe, botuar ne shqip nga Shtepia Botuese "Shigjeta" ne vitin 1995
? The early church, viewed through the principles of the Scripture, history and contemporary needs, has much to teach the church of today. It describes the methods of their fellowship and demonstrates the difference between the foundational and the momentary, the functional and the structural, the contents and the form, dynamic biblical organizing and the organization related to culture.

By , 320 pages, published in Albanian by Shtepia Botuese "Shigjeta" in the year 1995
Ne shitje: gjendet ne shitje Availability: In print
Cmimi: 540 Lekė Leke Retail Price: 540 Lekė Leke
Cmim shumice: 10 or more copies 490 Lekė Leke () Wholesale Price: 10 or more copies 490 Lekė Leke ()
Ku shitet: Where Sold:
Botuesi: Shtepia Botuese "Shigjeta" (Botuar ne origjinal nga SPPublicationsInc?) Publisher: Shtepia Botuese "Shigjeta" (Originally published by SPPublicationsInc?)
Kontakt Botuesi: AsimHamzaj? Publisher Contact: AsimHamzaj?
Perkthyes: ArionSkėnderi? Translator: ArionSkėnderi?
Redaktor: Shtepia Botuese "Shigjeta" Editor(s): Shtepia Botuese "Shigjeta"
Kategoria: Studim biblik, Rritja e kishės Category: Bible Study, Church Growth
Seria: Series:
Tirazhi: 2,000 Number of Copies: 2,000
Shtepia Botuese: Printer:
ISBN: ISBN:
Kapaku: 4 Colour Cover: 4 Colour
Formati: 140 x 210 mm Format: 140 x 210 mm

(wikish set -s lastpage = `pagelist sep=\n name=Alb.01197-[0-9][0-9] | tail -n 1`; if test -z ${lastpage}; then; set -s newpage = Alb.01197-01; else; set newnum = ${lastpage#*-} + 1; set -s newstr = 00${newnum}; set -s newpage = Alb.01197-${newstr,-2}; fi; echo Create Sub-Page)

Edit - History - Print - Recent Changes - Search
Page last modified on March 31, 2008, at 09:35 AM